O LE TATAUINA O LE GELATIN

图片1

Gelatin o se polotini e iai tulaga faʻapitoa faʻapitoa, vailaʻau ma le biocompatibility.E faʻaaogaina lautele i vailaʻau, meaʻai, ata pue, alamanuia ma isi alamanuia.Gelatin oloa ua vaevaeina i gelatin faafomai, gelatin meaai, ma gelatin alamanuia e tusa ai ma lo latou faaaogaina.

I totonu o vaega autu o le faʻaaogaina o gelatin, e mafai ona faʻaaogaina gelatin tala mo le maualuga maualuga, e oʻo atu i le 48.3%, sosoo ai ma le vailaʻau gelatin, ma se vaega e tusa ma le 34.5%. le aofaʻi o le faʻaaogaina o gelatin.

I le 2017, o le aofaʻi o le gaosiga o le gelatin a Saina na oʻo atu i le 95,000 tone, ma o le aofaʻi o galuega faʻaletausaga na oʻo atu i le 81,000 tone.Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o vailaʻau faʻapitonuʻu, pusa, meaʻai, mea tau soifua maloloina, ma fale gaosi oloa, o loʻo faʻaauau pea ona tupu le manaʻoga o le gelatin.E tusa ai ma faʻamaumauga a le aganuʻu a Saina, o le aofaʻi o oloa faʻaulufale mai a Saina o gelatin ma ana mea na maua na oʻo atu i le 5,300 tone, faʻatau atu i fafo na oʻo atu i le 17,000 tone, ma le faʻatau atu i fafo na oʻo atu i le 11,700 tone i le 2017.e 8,200 tone pe a faatusatusa i le 2016.

I le taimi nei, o le maualuga o le tuputupu aʻe o vailaʻau gelatin e sili ona maualuga.O loʻo faʻamoemoeina o le faʻatupulaia o pisinisi i le lumanaʻi o loʻo faʻamoemoeina e sili atu i le 10%, sosoo ai ma le gelatin meaai, lea e faʻamoemoe e oʻo atu i le 3%.E ui o loʻo i ai pea le tamaoaiga o lo tatou atunuʻu i se vaitau o le televave o atinaʻe, o loʻo faʻamoemoeina o le manaʻoga mo gelatin faʻafomaʻi o le a tumau pea le tuputupu aʻe o le 15% i le isi 5-10 tausaga, ma o le tuputupu aʻe o le gelatin e mafai ona oʻo atu i le sili atu i le 10. %.O le mea lea, matou te faʻamoemoe o le gelatin faʻafomaʻi ma le gelatin meaʻai maualuga o le a avea ma taulaiga o pisinisi gelatin i totonu o le atunuʻu i le lumanaʻi.

Talu mai le tausaga talu ai, ona o le aʻafiaga o le covid-19, gelatin, i le avea ai o se vailaʻau faʻatau oloa taua, o loʻo i ai se faʻaopoopoga tele o manaʻoga i maketi faavaomalo.

图片2

E tusa ai ma tulafono faatonutonu talafeagai a le EU, e manaʻomia e kamupani gaosi gelatin ma gaosiga gaosi manu ona pasia le resitalaina o le EU e ulufale ai i le maketi a le EU.O le tele o pisinisi gelatin i totonu o le atunuʻu e le mafai ona faʻatau atu i maketi a le EU ona o le resitalaina e oʻo mai i le taimi nei.E tatau i pisinisi gelatin ona aʻoaʻo e uiga i manaoga lata mai a le EU mo le resitalaina o le gelatin auina atu i fafo, faʻamalosia le puleaina o meafaitino mataʻutia ma pulea le gaosiga o gaosiga ina ia mautinoa o oloa e fetaui ma tulaga o le EU.

O maketi a Europa o loʻo i ai avanoa faʻapisinisi taua.O le faʻatonuga autu lea o kamupani gelatin totonu.


Taimi meli: Iuni-09-2021

8613515967654

ericmaxiaoji