Pe o oe o se tagata fa'atau, fa'ameamea po'o se tagata teu fa'afaigaluega, o le malamalama i faiga fou o maketi e taua tele i le faia o fa'ai'uga malamalama.O lea la, seʻi o tatou vaʻavaʻai totoʻa i mea fou na tutupu i le maketi o le gelatin bovine.

Le maketi mogelatin povi taumafa o loʻo faʻatupulaia pea i tausaga talu ai nei.O loʻo faʻalauteleina le maketi ma le faʻateleina o le manaʻoga mo gelatin i meaʻai ma falemaʻi.E tusa ai ma tala fou o maketi, o le maketi o le gelatin bovine o le lalolagi e tatau ona sili atu i le $ 3 piliona i le 2025. O lenei tuputupu aʻe e mafai ona mafua mai i le faʻatupulaia o le fiafia o tagata faʻatau mo mea masani ma mama igoa, faʻapea foʻi ma le faʻatupulaia o talosaga o gelatin i ituaiga eseese. mea'ai ma meainu.

O se tasi o mea taua e mafua ai le tuputupu aʻe o le maketi o le gelatin bovine o le faʻalauteleina lea o le malamalama e uiga i le soifua maloloina o gelatin.Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le taulaʻi i meaʻai faʻalesoifua maloloina ma aoga, o loʻo sailia e tagata faʻatau oloa o loʻo i ai mea faʻalenatura ma sili ona lelei, e aofia ai le gelatin bovine e mafai ona 'aina.O se taunuuga, o loʻo tuʻufaʻatasia e le au gaosi le gelatin i oloa eseese, e pei o gummies, marshmallows ma porotini pa, e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o le manaʻoga mo meaʻai maloloina ma suamalie.

 

8 mesh Edible Gelatin
i'a geltin 1

I le faʻaopoopoga i le faʻatupulaia o le manaʻoga mo gelatin mai le alamanuia meaʻai, o loʻo iai foʻi se sao taua i le faʻatupulaia o le maketi.Gelatin e faʻaaogaina lautele i le falemaʻi vailaʻau mo le faʻapipiʻiina o vailaʻau ma meaʻai faaopoopo.Faʻatasi ai ma le faʻateleina o faʻamaʻi faʻamaʻi ma tagata matutua, o le manaʻoga mo vailaʻau vailaʻau o loʻo i ai gelatin e faʻamoemoe e faʻatupulaʻia i tausaga a sau, ma faʻateleina ai le tuputupu aʻe o le maketi o le gelatin bovine.

E ui i tulaga lelei o le tuputupu ae, o legelatin povi taumafao lo'o feagai fo'i le maketi ma nisi o lu'itau.O se tasi o atugaluga tele a le alamanuia o le fesuisuiai o tau o mea mata, aemaise o pa'u povi.O le i'uga, o lo'o feagai le au gaosi oloa ma fa'alavelave tau e ono a'afia ai a latou tupe mama.E le gata i lea, o le faʻatupulaia o popolega e uiga i le soifua manuia o manu ma le faʻaauau pea ona faʻaosofia ai le au gaosi oloa e suʻesuʻe isi punaoa o gelatin, e pei o iʻa ma laʻau.

O lo'o fa'atupula'ia tele le maketi o le gelatin bovine, ona o le fa'atupula'ia o le mana'omia mo mea fa'alenatura ma mama i totonu o mea'ai ma falema'i.Faatasi ai ma le maketi o loʻo faʻamoemoe e sili atu i le $ 3 piliona i le 2025, o le gelatin e manino lava le lumanaʻi manuia.Ae ui i lea, e tatau i le aufaipisinisi ona faʻafetaui luitau e fesoʻotaʻi ma le tau o meafaitino ma le faʻaauau ina ia mautinoa le tuputupu aʻe umi ma le faʻaauau.


Taimi meli: Ian-10-2024

8613515967654

ericmaxiaoji