PUAGAGA O GELATIN

Fa'aonaponeigelatinalamanuia ua faʻaaluina le faitau selau o tausaga e faʻaleleia atili ai le gelatin auala e faʻaleleia ai le gaosiga, faʻaitiitia otaota, ma faʻaleleia le lelei ma le saogalemu;Fa'alautele galuega ma fa'aoga e fa'aleleia ai le tau o mea'ai i le tele o matā'upu.

O se galuega tele lenei.E leai se masalosalo o le a ootia ai o tatou tuaa ana.Na latou aʻoaʻoina le faʻafefeteina o fulufulu manu ma ponaivi i le 8000 tausaga talu ai ma faia se kelu aoga mo le faia o lavalava, meafale ma meafaigaluega.Na fanau mai Gelatin i ana o lena vaitaimi.

I le tele o seneturi mulimuli ane, na iloa ai e tagata Aikupito anamua e mafai ona 'aina se sua e maua mai i ponaivi pe a mālūlū.O le mea lea, na fanau ai gelatin o se meaʻai i le Naila Delta 5000 tausaga talu ai.O se ituaiga mea'ai e fa'atatau tonu i le fua a tinamatua mo le kukaina o le supa moa e maua ai le mafanafana i se po malulu malulu!

E pei lava o le au toeaina i le fale e kuka ponaivi i le supo, pe matauina le suka e pei o mea o totoe i totonu o le moa tao po o puaa tao tao pe a latou kuka lelei i le umukuka, latou te iloa o le gelatin o le a tatalaina i totonu o le jeli po o le vai sua.Ole faiga masani lea ole kuka.

gelatin

A e kukaina aano o manufasi ma ponaivi poʻo le paʻu, o loʻo e gaosia moni lenei collagen masani ile gelatin.O le gelatin i totonu o le fata moa tunu e te 'ai i le fale ma le gelatine pauta o loʻo faʻaaogaina i meaʻai o loʻo faia i mea lava e tasi.

I se isi faaupuga, o le gelatin e mafai ona faʻavasegaina faʻamaʻi mai le collagen masani e pei o Rousselot, faʻafetai i le faʻaleleia, fua ma faʻasalalauga mo seneturi.

E tusa ai ma le fua o le gaosiga o fale gaosi oloa, o gaioiga taʻitasi mai le collagen i le gelatin e tutoʻatasi ma atoatoa (ma faʻatatau i le vaʻavaʻa malosi).O laasaga nei e aofia ai le muaʻi togafitia, hydrolysis, faʻaaogaina o gel, faʻamamaina, faʻasao, faʻamago, olo ma suʻesuʻega.


Taimi meli: Aukuso-26-2021

8613515967654

ericmaxiaoji