O GELATIN E FEAGAI AI LE MANAOGAGA ​​I LE LALOLAGI MO LE TAUSIAGA

I tausaga talu ai nei, ua sili atu le gauai atu o tagata lautele i le atinaʻe gafataulimaina, ma ua maua le maliega i le lalolagi atoa.E sili atu nai lo soʻo se taimi i le tala faasolopito o faʻaonaponei faʻaonaponei, o loʻo faʻamalosia e tagata faʻatau amioga leaga i le faʻamoemoe o le fausiaina o se lalolagi sili atu.O se taumafaiga a le tagata ina ia faʻaogaina punaoa a le paneta i le gafataulimaina ma le faʻamoemoeina.

O le autu o lenei galu fou o le faʻatau faʻatau o le suʻesuʻeina ma le manino, o lona uiga e le o toe faʻalogo tagata i puna o meaʻai i o latou gutu, ae latou te fia iloa poʻo fea na sau ai, pe na faapefea ona faia ma pe fetaui. le fa'atuputeleina o le taua o tulaga fa'ale-aganu'u.

Kelatinie maualuga le gafataulimaina ma e matua lagolagoina tulaga o le soifua manuia o manu.Gelatin o se ituaiga multifunctional mata mea ma uiga o le tumau.

15 wulogo
8

O le mea pito sili ona taua e uiga i le gelatin o le sau mai punaoa faanatura ma e le faʻapipiʻiina faʻamaʻi, e ese mai le tele o isi meaʻai i luga o le maketi.

Gelatin ose polotini saogalemu na maua ma maua mai i le pa'u ma ivi o manu na tausia e tagata.O le mea lea, o le gelatin e le gata o se meaʻai taua, ae faʻamalosia ai le faʻaogaina atoa o manu (faʻatupuina mo aano o manufasi mo le taumafaina o tagata), lea e fesoasoani i le tamaoaiga o meaʻai e leai ni otaota.

I le avea ai o se tagata gaosi gelatin sili ona lelei, o matou Gelken Gelatin o loʻo i ai faiga faʻapitoa e faʻamautinoa ai le suʻesuʻeina atoa.Matou te faʻamautinoa le puna o mea mataʻutia ma faʻamoemoe e tuʻuina atu i tagata faʻatau se oloa saogalemu.I le faagasologa o le gaosiga, matou te mulimulitaia le tele o laasaga e faʻamautinoa ai o le gelatin e fetaui ma tulaga lelei uma ma le saogalemu.

O le isi fa'amanuiaga e mafai ona ofoina mai e le alamanuia gelatin o le fa'aogaina lea o mea'ai mai le gaosiga o le gelatin e fai ma fafaga po'o fa'ato'aga fa'ato'aga, po'o le fa'asusu fo'i, e fa'aopoopo atili ai le sao o le gelatin i le tamaoaiga o le leai o otaota.


Taimi meli: Au-04-2021

8613515967654

ericmaxiaoji