Ole maketi faʻaopoopo i le lalolagi atoa e faʻamoemoe e faʻaalia le malosi o le tuputupu aʻe avanoa i le vaitau o faʻataʻitaʻiga, ma le CAGR o le 2022-2032.i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga e 6.4%.E tusa ai ma le Future Market Insights, o le maketi o le lalolagi e faʻamoemoe e tupu mai le $ 1.5 piliona i le 2022 i le $ 2.8 piliona i le 2032. O le faʻatupulaia o le maketi e mafua ona o le faʻalauteleina o le malamalama o tagata faʻatau i le tele o penefiti soifua maloloina e fesoʻotaʻi ma le faʻaopoopoga o collagen, e aofia ai maso, sooga ma soifua maloloina o ponaivi, ma o se filifiliga taugofie, e faʻaosofia ai tagata faʻatau e filifili mo le polotini collagen.toe fa'atumu i se saoasaoa vave.
O nisi itulagi ua afaina i le Covid-19 pandemic.O loka na faia e atunuu tetele ua matua faʻalavelaveina a latou sapalai filifili.O le faʻamaʻi ua atili afaina ai le maketi e ala i le tapunia le tumau o pisinisi ma isi faleoloa faʻatau.E le gata i lea, o tagata faigaluega faʻatoʻaga ma tagata e tuʻuina atu auaunaga faʻapitoa ua matua afaina.
E ui o pisinisi uma na sili ona afaina i le faʻamaʻi, ua mafai e le au faʻatau oloa ma tagata faʻatau atu fafo ona maua ni auala fou ma fatufatuaʻi e faʻateleina ai le gaosiga ma faʻaleleia tulafono saogalemu ona o le faʻamaʻi.O le fa'atupula'ia o mea e fiafia i ai mo fa'aopoopoga collagen e mafua mai i le fa'atonutonuina lelei o tau o le soifua maloloina.Ona o nei mea ua taʻua i luga, o le maketi o le collagen supplement market ua matua tupu tele ma ua tupu aʻe i le talafaasolopito i se fua faatatau o le tuputupu ae e tusa ma le 5.2%.
O le si'itia o le silafia o mea'ai ua saofagā i le fa'atupula'ia o le faitau aofa'i o tagata vaeluagalemu ma fa'ateleina le mana'omia mo oloa fa'aulufale mai o collagen.E talitonuina ua matua faaosofia ai le maketi mo supplements collagen.Ina ia tumau i le soifua maloloina ma saogalemu mai faʻamaʻi e pei o faʻamaʻi ponaivi inflammatory, gugu, ma gugu o le rheumatoid, o loʻo faanatinati tagata faʻatau o ituaiga uma e inu mea faaopoopo collagen.E le gata i lea, o le maualuga o tupe maua ma le vaitausaga o loʻo i ai se sao taua i le filifiliga e faʻatau se faʻaopoopoga collagen.
O le fa'aofiina o auala fou tau maketi, fa'amaoniga fa'asaienisi e lagolago ai lea fa'amatalaga, ma le fa'alauteleina o le silafia o tagata fa'atau e fa'amoemoe e fa'atauva'a ai le fa'atau atu o mea fa'aopoopo collagen.O Europa o loʻo i ai le faitau aofaʻi sili ona matutua i le lalolagi, ma le tasi i le fa Europa e 60 tausaga pe sili atu, e tusa ai ma faʻamaumauga a le UN.Siamani, Italia, Farani, Sepania, Tenimaka ma isi atunuu tetele o Europa e sili ona maualuga le aofaʻi o tagata matutua.
O ta'aloga autu i fa'aopoopoga o le collagen e aofia ai le fa'atapula'aina o le gaosiga o le gaosiga, fale gaosi oloa e latalata i le fa'apogai o mea mata'utia, e mafua ai ona maualalo le tau o mea mata.
O le itulagi o Amerika i Matu o loʻo faʻamoemoe e pulea le maketi o le collagen supplement i le lalolagi ona o le i ai o avanoa faʻafaigaluega, faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le malamalama o tagata faʻatau i le manuia o le soifua maloloina o supplements collagen mo le paʻu, lea na mafua ai le tuʻufaʻatasia faʻatasi o kamupani tetele collagen supplement.oloa i Amerika
Ole tele ole maketi fa'amaonia mea'ai.O loʻo sauni le maketi faʻamaonia meaʻai mo le faʻatupulaia o le faʻatupulaia, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tau o le sili atu i le $ 8.4 piliona i le 2021. Mai le 2021 i le 2031, o le tau o maketi o le a tupu i se CAGR mataʻina o le 10.8%.
Sea maketi o susu susu tagata oligosaccharides: O le susu tagata susu oligosaccharides maketi o loʻo faʻamoemoe e tupu i le averesi o le 22.7%.O le tau o maketi ua fuafua e siitia mai le $199 miliona i le 2022 i le $1,539.21 miliona i le 2032.
Probiotic Supplement Suʻesuʻega Maketi: O le maketi faʻaopoopo probiotic e faʻamoemoe e maua le tuputupu aʻe malosi i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.
Fa'atupula'ia le Maketi Aisakulimi Fa'ato'aga: O le a fa'aauau pea ona fa'atupulaia le fa'atau atu o le aisa kulimi i le CAGR o le 9.3% i le va o le 2021 ma le 2031.
Demineralized dry whey faiga maketi.O le maketi mo le susu susu ua fa'amoemoe e tupu i le averesi o le 5.1%.O le tau o maketi o loʻo faʻamoemoe e siitia mai le $ 600 miliona i le 2022 i le $ 986.7 miliona i le 2032.


Taimi meli: Tes-07-2022

8613515967654

ericmaxiaoji