I le taimi nei, o mea ola maloloina o ponaivi ma sooga i le maketi ua vaevaeina iVitamin-D, Vitamin-K, Calsioma,Colagen,GlucosamineChondroitin,Omega-3 fatty acid, ma isi.vaega fou e taua tele i le atina'eina o maketi.O se tasi o vaega sili ona folafola i le maketi o collagen.

Collagen o se tasi o mea e sili ona vave tuputupu aʻe galuega i le lalolagi.E tusa ai ma le lipoti a GrandViewRsu'esu'ega, o loʻo faʻatatauina o le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga o maketi collagen o le a oʻo atu i le 5.9% mai le 2020 i le 2027. Ona o le collagen o se porotini taua mo le tino o le tagata, e mafai ona faʻaopoopoina le tele o meaʻai mo le tino ma aumaia le tele o faʻamanuiaga e pei o le paʻu ma soifua maloloina.I le faaopoopo atu i meaʻai masani ma meainu mauoa i collagen, i le fale gaosi oloa, o Collagen foi o se "malosi nofomau". 

O mea mataʻutia e faʻaaogaina lautele foi i le falemaʻi soifua maloloina.TeleViewRsu'esu'egafai mai o le collagen o le a faatumauina se tulaga taʻutaʻua i le vaitau o faʻataʻitaʻiga ma le 48% o le maketi maketi i le 2027. O le mafuaʻaga e mafai ai ona faia se sao taua i le soifua maloloina o ponaivi o le collagen o se "aluga" taua i le va o ponaivi.A le maua e le tino lenei elemene, e itiiti le puipuiga i le va o sooga ona o le ofuina ma le mumū (arthritis).O le mea lea, o le faʻaopoopoga taimi o le collagen e mafai ona faʻamalosia ai le tino o le cartilage;Fa'ateleina le ponaivi;Faʻavaveina le faʻaogaina o ponaivi ma le toe faʻaleleia;Aloese mai le fa'aleagaina o sooga, ma isi.

jpg 70
鸡蛋白2

E tusa ai ma faʻamatalaga a le Innova Market Insights, o le maketi o le collagen i le lalolagi atoa na faʻatupulaia i le 20% mai le 2014 i le 2018. I le tulaga o le soifua maloloina o ponaivi, o le faʻatupulaia o oloa tutusaDleagaClaw,BoswelliaSsese, MSM,ColagenPeptide,Glucosaminema isi vaega e malosi tele foi.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o le collagen ua avea nei ma se tasi o vaega sili ona vave tuputupu aʻe i le fanua o meaʻai aoga.

I le tele o suʻesuʻega a tagata, ua faʻamaonia ai o le faʻaopoopoga talafeagai o le collagen e mafai ona faʻaitiitia ai le tiga ma faʻaitiitia ai le tali atu.Oral collagen ua fautuaina e fai ma togafitiga autu.E le gata i lea, o se isi suʻesuʻega faʻavaomalo na faʻaalia ai na suʻesuʻeina tane ma fafine mamaʻi i se auala lua-tauaso.O faʻaiʻuga na faʻaalia ai na ave e le vaega faʻataʻitaʻi le 10g hydrolyzed collagen i aso uma mo le lua masina sosoo, lea na matua faʻaitiitia ai le tiga e mafua mai i le gasegase ma le manaʻoga mo vailaʻau faʻamaʻi.

Collagen,e pei o le mea e sili ona lauiloa i le maketi faaopoopo meaʻai, e faʻalagolago i lona faʻaogaina.I le faaopoopo atu i le faaleleia o le soifua maloloina ma le gaioiga o ponaivi ma sooga, e faia foi se sao lelei i ligaments, tendons, maso ma isi vaega o le tino.O le mea pito sili ona taua, i le avea ai o se vailaʻau mo le soifua maloloina o ponaivi, e fetaui lelei foi le collagen mo le faʻatulagaina o mea e tele, lea e mafai ona maua atili ai le ponaivi ma le soifua maloloina faʻatasi.

Mai le matauina o mea'ai fa'aopoopo fa'ameamea, o capsules masani ma papama'a ua mou atu a latou tagata fiafia.Ae ui i lea, ua amata ona sili atu ona lauiloa foliga o le pauta.E le gata i lea, e foliga mai foi le collagen i meaʻai mama e pei o lole vaivai, meainu ma meaʻai.

 


Taimi meli: Me-06-2022

8613515967654

ericmaxiaoji