TULA'AGA O GELATIN MA COLLAGEN PEPTIDES

Fa'asologa oGelatin maColagenPeptides

A oo mai igelatinmapeptides collagen, e le mafai e aunoa ma le taʻua o nei collagens muamua e lua, o collagens faanatura——o se porotini sili ona taua ma sili ona tele o le tino o le tagata lea e maua lautele i totonu o aano o le tino o le tagata, e faia se sao taua o le fesootai o sela, lagolago le tasi i le isi, ma e maualuga tele. e mafai ona fa'alautele, e fai ma ligaments O le vaega tele o le tendon extracellular matrix.A fa'aitiitia le mamafa mole o le collagen, ona avea lea o gelatin ma collagen peptides.

Le manumalo oSieli urosa

I tausaga talu ai nei, faatasi ai ma le faasolosolo malie o le manaoga o tagata mo le soifua maloloina,lole malu aogaua tatalaina se mea fou i le maketi talavou mo meaai aoga ona o lona soifua maloloina, faigofie ma isi uiga.I le maketi o meaʻai faaopoopo a Amerika, o fudge galue ua avea ma foliga lauiloa lona lua pe a uma capsules / papa.E tusa ai ma faʻamaumauga a le US Nutrition Business Journal, o le aofaʻi o faʻatauga o gummy bear ma mea aoga na faʻatupulaia i le 6% i le 2019, faʻamauina mo le 13% o le faʻasoa faʻatau maketi a le US.E tusa ai ma faʻamaumauga a le NBJ, e naʻo le fa tausaga (2014-2018) na faʻaluaina ai le aofaʻi o faʻatauga o le gummy i le lalolagi atoa.O loʻo faʻamoemoeina o le aofaʻi o le faʻatauga o lole i le lalolagi atoa e sili atu i le $ 8.6 piliona i le 2022.

collagen-candy-1-2

Le Pa'aga Sili o lole malū

Collagen peptides e maua mai i meaola faanatura e maua mai e ala i le faʻaogaina atili o le enzymatic hydrolysis, ma ona o le faʻamavaeina o polotini macromolecular, e mafai ona latou faʻamalosi ma leai se pa puipui e faʻafefe e le tino o le tagata i foliga o peptides mole laiti, lea o loʻo feaveaʻi i le tino. e ala i le toto e fa'atino ai manuia fa'alesoifua maloloina.

collagen-candy-03-1

Collagen peptide, o se vailaʻau faʻasaienisi ma faʻamaonia faʻamaonia, e le gata e mafai ona tausia le soifua maloloina o ponaivi, fesoasoani i le tuputupu aʻe o maso ma fesoasoani e toe faʻaleleia lauulu ma fao.O le mea pito sili ona taua, o le collagen peptide e masani ona pulea le lau i le fanua o le lalelei tautala, o le lole vaivai e sili ona faʻaaogaina.O le faʻaaogaina o oloa Tmall i le lalolagi atoa i le 2017-2019 o loʻo faʻaalia ai o oloa collagen e le gata mo le tele o vaega, ae o loʻo tuputupu aʻe vave.E mafai ona iloa le tulaga o le collagen peptide i lole vaivai.

O suʻesuʻega faʻapitoa i tagata mai Asia ma isi ituaiga e pei o Latina Amerika na faʻaalia uma e mafai e collagen ona fesoasoani i tagata faʻatau oloa e faʻafetaui manaoga o le faitau miliona o tagata faʻatau e ala i le faʻamalamalamaina o latou paʻu, malosi ma matagofie.I le faʻaopoopoga, i le faʻagasologa o le faʻaaogaina moni, o le collagen protein na i ai foi le lelei o le fofo lelei, manogi manogi, lelei le mautu, ma le tele o le pH fetuutuunai, lea na faʻaaogaina atoatoa ai i le lole vaivai galue.

I le faaopoopo atu i lole vaivai ua faaopoopo i le collagen ma le vaitamini C, e tele lole lole malu i luga o le maketi, e pei o le zinc ma le iron, curcumin ma probiotics.O lole malu ua avea ma ave o mea'ai fou ma fa'atinoga eseese.

I luga o le tele o faʻasalalauga lautele, #lole malu paleni#, #lole vaivai collagen# ma isi autu e vevela foi.O le tele o fetu ma bloggers taʻutaʻua e auai i talanoaga ma aumaia oloa, faʻamalosia le faʻaalia o lole lole vaivai i se galu fou o le oso aʻe.Lalelei, faʻaitiitia le gaʻo, fesoasoani i le moe, faʻamafanafana neura ma toe faʻaleleia le tele o mea ... I lalo o le tulaga o le soifua maloloina o meaʻai ma le faʻatinoina, o lole vaivai faʻaogaina ma le halo o meaʻai faʻalesoifua maloloina ua avea ma suiga suiga o pisinisi lole masani.

O le televave o le tuputupu aʻe o lole mama galue ua tuʻuina atu le malosi fou i totonu o le maketi tau soifua maloloina.O le gelatin o se mea faʻatumu ma le collagen peptide e avea o se mea aoga aoga o le a fesoasoani e le mafai ona faʻatoʻilaloina ma aumaia ai le poto masani ma le soifua maloloina i tagata faʻatau.


Taimi meli: Tes-22-2021

8613515967654

ericmaxiaoji